Bedankt voor je interesse in de producten van BeYoona!

Mijn naam is Johanna Baptist. Ik ben van oorsprong grafisch ontwerpster met een voorliefde voor productdesign en interieurdecoratie. In februari 2019 bezocht ik in Nepal en ontmoette een aantal fantastische vrouwen met viltbedrijven in Kathmandu. Ik ben zelf schetsen gaan maken om te zien hoe dat zou gaan uitpakken in vilt en ik werd meteen verliefd op het materiaal, het proces en de mogelijkheden. 

En de rest is geschiedenis. In mei 2019 zijn we gaan samenwerken en sindsdien maken de geweldige vrouwen hoogwaardige viltproducten voor Beyoona. Mijn bedrijf groeit en na publicaties in VTWonen en in de Happinez Kids is het hard gegaan. Onze klanten? Dierenwinkels, kattencafé's en de leukste en hipste baby- en kinderwinkels in Nederland, maar inmiddels ook daarbuiten.

En gaaf om te zien dat de groei met mijn bedrijf dan uiteraard hand-in-hand gaat met de groei van die Nepalese bedrijven. Met hen ga ik graag de strijd om Europa te betoveren met de Fairmade/Handmade en MadeWithLove items van BeYoona! 

 

 

Dierenwelzijn en CO2 compensatie
Onze producten worden gemaakt van 100% wol uit Nieuw-Zeeland waar een Dierenwelzijnswet van kracht is sinds 1999 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Animal_Welfare_Act_1999 en sinds 2018 is mulesing (het wegsnijden van stukken huid waar maden ontstaan) daar wettelijk verboden en er staan torenhoge boetes op. Uiteraard volgen we de bevindingen en onderzoeken of deze wet goed wordt nageleefd op de voet. Elk transport vanuit Nepal naar Nederland wordt CO2-gecompenseerd via een donatie aan https://www.fairclimatefund.nl/projecten/burkina-faso-birds-bees-business.

 

© 2017 - 2024 BeYoonaB2B | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel